Billeder fra Hotel Arnbjerg - Se dem her

Her kan du se vores nuværende menu

Se vores lækre menu

Dyrevelfærden er også rigtig vigtig for os. Vi sørger derfor for, at det kød der ender på tallerkenerne, kommer fra dyr, som har haft et godt liv. Af denne årsag køber vi oksekød, lam, kylling og unghaner hos leverandører, der har fokus på netop dét, og hvor dyrene vokser sig store i sit eget tempo, har mere plads og hvor der er minimal eller ingen transport. Vi håber I kan smage forskel – det kan vi 🙂
 
I er altid velkommen til at spørge efter allergener eller lignende. Velbekomme.

Kalvemørbrad

Med shi take svampe, kraftig savmpeglace, timian, hvidvinsdampede løg og karamelliserede løg

Jomfruhummer

I roulade af tigerrejefars omviklet af kålblade, spinattuile, bisque og dildolie.

Chokolade fondant

Med syltede pærekugler, chips af pære dyppede i honning, serveret med citrusis.

Creme Bruleé

Med lakridssne og sorbet på mørke bær

Fransk Løgsuppe

På vores måde med osse buco fra Varde Ådal, ostebrød, frisk trøffel, og urter.

Let pocheret helleflynder

På en bund af spinat, æbler, skalotteløg og jordskokker. Hertil en citrus beurre blanc sauce, ramsløgslie og forlorne kartofler.