Her kan du se vores nuværende menu
Se vores lækre menu
Dyrevelfærden er også rigtig vigtig for os. Vi sørger derfor for, at det kød der ender på tallerkenerne, kommer fra dyr, som har haft et godt liv. Af denne årsag køber vi oksekød, lam, kylling og unghaner hos leverandører, der har fokus på netop dét, og hvor dyrene vokser sig store i sit eget tempo, har mere plads og hvor der er minimal eller ingen transport. Vi håber I kan smage forskel – det kan vi 🙂
I er altid velkommen til at spørge efter allergener eller lignende. Velbekomme.
Kalvemørbrad
Med shi take svampe, kraftig
savmpeglace, timian,
hvidvinsdampede løg og
karamelliserede løg
Jomfruhummer
I roulade af tigerrejefars
omviklet af kålblade,
spinattuile, bisque og
dildolie.
Chokolade fondant
Med syltede pærekugler, chips
af pære dyppede i honning,
serveret med citrusis.
Creme Bruleé
Med lakridssne og sorbet på mørke
bær
Fransk Løgsuppe
På vores måde med osse
buco fra Varde Ådal,
ostebrød, frisk trøffel, og
urter.
Let pocheret helleflynder
På en bund af spinat, æbler,
skalotteløg og jordskokker.
Hertil en citrus beurre blanc
sauce, ramsløgslie og forlorne
kartofler.