Uge 7 Gateway - Arnbjerg Pavillonen
Tilbud fra 9 feb. – 18 feb. 

Vinterferie Getaway 

Vinterferie Tilbud hos Arnbjerg Pavillonen – Spar 20% med Rabatkoden: Vinter20

Gør vinterferien (uge 7) ekstra speciel i år med et ophold hos Arnbjerg Pavillonen! Fra den 9. til den 18. februar tilbyder vi 20% rabat på alle vores opholdspakker, inklusive miniferier, weekendophold og luksusophold. Brug blot rabatkoden Vinter20, når du booker dit ophold online via vores hjemmeside.

 

Arnbjerg Pavillonen, beliggende i hjertet af det naturskønne Sydjylland, er det perfekte sted at slappe af og genoplade. Nyd komfortable værelser, udsøgt gastronomi og vores berømte gæstfrihed, alt sammen indhyllet i den rolige atmosfære af Arnbjerg Park.

 

Vores hotel er dedikeret til bæredygtighed og lokalt ansvar, og vi stræber efter at skabe en mindeværdig oplevelse for hver eneste gæst, samtidig med at vi beskytter vores smukke omgivelser.

Uanset om du søger et romantisk getaway, en familieudflugt eller et luksuriøst afbræk fra hverdagen, har vi det perfekte ophold til dig – nu med en særlig vinterrabat.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se de forskellige ophold her 

Find inspiration til oplevelser ved Vadehavet

Arnbjerg Pavillonen er perfekt til oplevelser ved Vadehavet

Hotellets beliggenhed giver vores gæster rig mulighed for både at udforske områdets naturskatter eller at besøge museer og gallerier i Varde.

Med afgang fra hotellet er det muligt at opleve den unikke natur ved vadehavet, Unescos verdensarv, Tirpitz, Ribe og på Fanø eller man kan prøve en af de mange golfbaner, som ligger indenfor kort afstand. 

Lad hverdagen blive derhjemme

Kom helt ned i gear

Lad hverdagen fortone sig og giv plads til roen og nærværet. På vores hotel er der plads til langsommelighed og mulighed for at få ladet batterierne op i hyggelige, hjemlige omgivelser. Naturen inviteres ind gennem de store panoramavinduer på alle værelser og hotellets beliggenhed giver let adgang til smukke naturoplevelser i nærområdet.

Det praktiske

Morgenmaden serveres og nydes i Restaurant GRO.

Mandag – Fredag 06.30 – 09.30

Lørdag, søndag og helligdage 08.00 – 10.00

Der er mulighed for indtjekning fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og udtjekning skal ske senest kl. 10.00 på afrejsedagen, medmindre andet er aftalt med receptionen.

Der er masser af offentlige parkeringspladser ved hotellet, som er gratis at benytte.

Hotellet har High Speed internet på alle værelser, fællesområder og i restauranten.

Der er mulighed for gratis afbestilling indtil kl. 12.00 på ankomstdagen.

Hotellet er røgfrit, hvilket vil sige, at der kun er mulighed for at ryge på vores udendørsarealer.

 

Alle værelser er røgfrie. Vi gør opmærksom på, at hvis dette ikke overholdes, koster det 1.500,- for lukning af værelset samt ekstra rengøring. Vi håber på jeres forståelse og henviser til udendørsarealerne.

Hos Arnbjerg Pavillonen har vi ét godkendt handicaptoilet, ét handicapvenligt toilet og ét handicapvenligt værelse.

Det er muligt at medbringe hund på udvalgte værelser, hvilket koster 200,- per nat. Kontakt venligst receptionen for nærmere information.