WINE MAKERS DINNER – Arnbjerg Pavillonen
15. oktober 2021 klokken 18.00

Wine makers dinner

Kom med til en eksklusiv oplevelse hvor vin og mad af højeste kvalitet serveres og nydes i de skønne omgivelser hos Arnbjerg Pavillonen.

Vinen leveres og præsenteres af Knud Kjellerup, som er ejer af Maison Albert Sounit.

Maison Albert Sounit har til huse i den mere end 150 år gamle vinejendom på Place du Champ de Foire i Rully, og stedet rummer nogle af områdets smukkeste vinkældre. Historisk set er kældrene også interessante, idet det faktisk bl.a. er i disse kældre, at nogle af de første Crémants de Bourgogne blev produceret.
Knud Kjellerup overtog firmaet i 1993, og har siden sammen med sine to partnere og husets medarbejdere ihærdigt bestræbt sig på, at sætte nye standarder for kvalitetsniveauet i Côte Chalonnaise.

5-retters menu inkl. vinmenu

 

Vi starter med at smage 3 Crémant de Bourgogne:

 

Crémant de Bourgogne – Cuvée Prestige – Brut

Crémant de Bourgogne – Chardonnay – Brut

Crémant de Bourgogne – Grande Cuvée 2016 – Brut

Perlebygotte med karljohansvampe, dampede pighvar, urteolie og urter

2018 Rully Blanc 1. Cru ”La Pucelle

Stegt carpaccio med havgus mayo, syltede bøgehatte, trøffel og jordskokker chips

2018 Domaine Bernollin Montagny 1. Cru – Vignes de 1928

Sprængt and med majs, kantareller, rødbede glace tilsmagt morkler og confiteret kartofler

2019 Mercurey Rouge ”Vieilles Vignes”

3 slags lokale oste med sødt og sprødt

2018 Mercurey Rouge 1. Cru ”Clos de Montaigus”

Creme brulee med fyrnåle sukker samt bær sorbet

Crémant de Bourgogne ”Cuvée Prestige” Demi-Sec

Pris 1195 kr. per person

Tilkøb overnatning i dobbeltværelse fra
1095 kr. inkl. morgenmad

Ønsker du at bestille plads til Wine Makers Dinner, så kan det ske på 7521 1100 eller arnbjerg@arnbjerg.dk