Konference nær Esbjerg – Hold din konference eller møde hos os

Unikke og historiske lokaler, placeret i naturskønne omgivelser

Vi elsker, når I vælger at holde jeres arrangementer hos os

Vores gamle, velbevarede lokaler og de smukke omgivelser skaber de perfekter rammer for enhver festlig lejlighed – både stort som småt. De mange muligheder kombineret med servicemindede medarbejdere, gode råvarer og hotellets unikke beliggenhed gør Arnbjerg Pavillonen til et af de mest populære steder i området.

Vi elsker, når I vælger at holde jeres fester hos os

Vores gamle, velbevarede lokaler og de smukke
omgivelser skaber de perfekter rammer for enhver festlig lejlighed – både stort som småt. De
mange muligheder kombineret med servicemindede medarbejdere, gode råvarer og hotellets
unikke beliggenhed gør Arnbjerg Pavillonen til et
af de mest populære steder i området.

Områdets mest fotogene lokation

Har man brug for en smuk lokation til et gruppebillede eller virksomhedens profilbilleder, så er Arnbjergparken et ideelt valg, og ligeledes er parken oplagt for virksomheder til walk and talk eller anden udendørs teambuilding.

Placeret i hjertet af Arnbjergparken

Lige unden for Arnbjerg Pavillonen ligger Arnbjergparken – en smuk grøn oase midt i byen der strækker sig over et stort område, der både rummer Varde Miniby, Friluftsscenen samt skønne rekreative områder. Arnbjergparken er et naturskønt samlingssted, hvor høje bøgetræer i selskab med Placeret i hjertet af Arnbjergparken enorme rhododendronbuske danner smukke rammer for parken. På en tur rundt i parken, kan man komme tæt på historiske begivenheder og samtidigt opleve alverdens spændende aktiviteter og faciliteter for alle aldersgrupper.

Madforkælelse for alle sanser

Hos Arnbjerg Pavillonen vil vi gerne have minimum én af disse 3 kriterier opfyldt, når vi handler ind:

Lokalt, bæredygtigt & økologisk Dyrevelfærden er også rigtig vigtig for os. Vi sørger derfor for, at det kød der ender på tallerkenerne, kommer fra dyr, som har haft et godt liv. Af denne årsag køber vi oksekød, lam, kylling og unghaner hos leverandører, der har fokus på netop dét, og hvor dyrene vokser sig store i sit eget tempo, har mere plads og hvor der er minimal eller ingen transpor

Køkkenchefens tanker

Det handler om at gøre sig umage og om at kæle
for deltaljerne. 

Vi bestræber os på at lave alt fra bunden, af lokale råvarer.
Vi arbejder sammen med gode lokale leverandører fra bl.a. Enghavegård, Varde Ådal Lam og Kathrinelund ved Guldager, hvor økologi og bæredygtighed er en grundværdi. Vi bruger også en lokal samler, der går rundt i naturen og
finder de ting vi kan bruge i køkkenet. Det kan være alt fra
hyben, havtorn, tang og svampe. 

Så vores retter er enkle men meget velsmagende, af friske råvarer som er blevet behandlet derefter.

Vi er ikke bange for nytænkning inden for gastronomien. Vi tager os tid til at prøve nye ting, samt det er et mål at kunne sylte om sommeren så vi har egene produkter til om vinteren. 

Den stemning der opstår, når duften fra køkkenet breder sig ud i resten af huset, den kan noget.

Vi vil så gerne have at i føler jer hjemme

Hos os kan dine gæster overnatte i vores hyggelige værelser

Arnbjerg Pavillonen rummer i alt 30 hyggelige, nyrenoverede, lyse værelser, fordelt på 2 etager og 4 forskellige værelsestyper. Fra vore værelser kan du nyde den smukke natur, da de alle har
panoramaudsigt til den smukke park. Vælger du vores Suite eller Superior værelse, har du også egen udgang til parken samt egen terrasse.

SEVÆRDIGHEDER I OMRÅDET

Vi har rigtig mange museumer samt seværdigheder i nærheden, og faktisk har vi et museumsophold, hvor du får besøgene med i pakken, så du er maks 30min væk fra 13 forskellige seværdigheder.

Se museumvideo, hvor vi besøger udvalgte museumer.

Varde Miniby

Midt i det smukke Arnbjergparken, tæt på rekreative områder og legeplads, finder man Varde Miniby med de fine små miniaturehuse. Udgangspunktet for Varde Miniby er købstaden anno 1866. Bygningerne er opført håndværksmæssig korrekt i målestoksforholdet 1:10, og hver eneste lille bygning er konstrueret som en tro kopi af originalen. En hyggelig formiddagsaktivitet for hele familien.

FLUGT - Refugee Museum

FLUGT er et museum, der er dedikeret til flygtninges historier. Udover historien om de tyske flygtninge fra Anden Verdenskrig fortæller FLUGT historien om de sidste hundrede års flygtningestrømme, der har ramt Danmark. Her kan du både opleve smuk arkitektur, stærke personlige fortællinger, et højaktuelt emne og historien om Danmarkshistoriens største flygtningelejr. *FLUGT er en del af Vardemuseerne.

Otto Frello Museet

Oplev Otto Frello og hans eventyrlige univers. Frello var en kunstner med en helt unik stil, og hans malerier får de fleste voksne og børn til at synes, at kunst er fantastisk! *Museet er en del af Vardemuseerne og rummer også skiftende udstillinger.

Tirpitz

Tirpitz er en oplevelse for hele familien. Det danske arkitektfirma BIG har skabt de spektakulære rammer for en attraktion skjult under sandet i det fredede klitlandskab ved Blåvand. *Tirpitz er en del af Vardemuseerne og rummer både faste samt skiftende udstillinger.

Søndre Plantage & Nysø

I den 365 hektar store Søndre Plantage er der mulighed for hyggelige gå- eller løbeture på afmærkede stier, men man er samtidig velkommen til at udforske skoven og dets plante- og dyreliv udenfor stierne. I området finder man også grusgravsøen Nysø, en lokal perle og populær badesø både sommer og vinter, hvor det er muligt at leje en saunatønde at varme sig i efter det kolde gys. Her findes også bålsted, grillhytte og mulighed for at overnatte i shelters.

JANUS museum

I JANUS - Vestjyllands kunstmuseum er du er sikret et besøg fuld af finurlige og fantasifulde overraskelser i de skiftende kunstudstillinger. Oplev udstillinger af moderne kunst og kunst fra husets fine samling. I efteråret ligger den årlige Vestjyllandsudstilling og om sommeren Kunstnernes Sommerudstilling, som er en af landets få pointgivende censurerede udstillinger. *JANUS er en del af Vardemuseerne.

Varde Golfklub

Varde Golfklubs 18-hullers parkbane blev åbnet i 1993 og er beliggende i et meget naturskønt område i Ådalen ved Varde by. Klubhuset indeholder gode omklædnings- og badefaciliteter og en velassorteret Proshop. Fra restauranten og den udendørs terrasse er der god udsigt over banen og 1. og 10. teested.

Vores lokaler

Et lokale med masser af byhistorie

Oplev den hyggelige og historiske stemning i Minibystuen. Det store vinduesparti med dobbeltdøre mod (øst) skænker rummet det smukkeste lysindfald. Minibystuen indbyder til mindre selskaber og uformel langbords stemning. 

Minibystuen

Et lokale med masser af byhistorie

Oplev den hyggelige og historiske stemning i Minibystuen. Det store vinduesparti med dobbeltdøre mod (øst) skænker rummet det smukkeste lysindfald. Minibystuen indbyder til mindre selskaber og uformel langbords stemning. 

Navnet “Minibystuen” er en reference til en af Arnbjergparkens store attraktioner, Varde Miniby og udsigten til det historiske Minimurer værksted på den anden siden af vejen. 

Væggene i Minibystuen er kendetegnet af skiftende udstillinger af modeller fra Varde Miniby, udvalgt og opsat af “minimurerne”, en gruppe af dygtige håndværkerne, der brænder for at tegne, bygge og konstruere og eksperimentere sig frem til de helt rigtige detaljerige løsninger til de nye minihuse.

  • Intimt lokale
  • Egen udgang til lille terrasse
  • Tæt på toiletfacilitetet
  • AV-udstyr til rådighed
  • Lokal historie
Bordopstilling
Kapacitet
Langbord
26 personer

Foyerstuen

Hyggeligt og uformeldt lokale

Der er mange måder at holde en fest på, og ønsker til rammerne hvori man mødes.

Foyerstuen er vores hyggelige og uformelle lokale, som er velegnet til mange formål, hvad enten der skal holdes møde eller fest.

Foyerstuen er også særligt velegnet til fester og arrangementer, hvor der er brug for plads og rum til børn.

Den tilstødende foyer har borde og stole, og her er god plads til børneleg. Man vælger selv, om man vil afgrænse rummet ved hjælp af foldevæggen, eller om man har brug for et åbent rum ud til foyeren.

Foyerstuen har gode parkeringsforhold lige udenfor døren.

  • Intimt lokale med rustik indretning
  • Tæt på parkeringspladsen
  • Tæt på toiletfacilitetet
  • AV-udstyr til rådighed
Bordopstilling
Kapacitet
Skoleborde
30 personer
3x Langborde
36 personer
U-Bord
25 personer
Rund borde
30 personer
Sildeben
40 personer

Privat dining i Restaurant GRO

Følelesen af hjemme

Drømmer man om rolige og private rammer til sit selskab, mærke følelsen af at sidde hjemme i sin egen spisestue mens vi forkæler, så anbefaler vi GRO Private Dining. Her er der plads til et mindre selskab der ønsker kvalitetstid og en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Det smukke lokale ligger med egen udgang til Arnbjerg Parken og inviterer derfor til, at man ind imellem retterne kort kan strække ben, nyde den friske luft i parken og samle appetit til næste servering.

  • Intimt lokale
  • AV-udstyr til rådighed
  • Mulighed for udgang til parken
Bordopstilling
Kapacitet
Langbord
25 personer
Små borde
25 personer

Pavillonen

Den orignale pavillon fra 1899

Når man træder ind den smukke gamle Pavillon, bliver man ramt af historiens vingesus.

I slutningen af 1800-tallet blev det meget moderne med lystpavilloner, og Varde var med på moden. Så i 1899 opførtes, af byens råd en Pavillon for at undgå, at vardenserne tog til Esbjerg for at more sig. Pavillonen, der oprindelig er bygget med åben veranda, er en af de bedst bevarede i Danmark, og står i dag nyrenoveret med respekt for historien.

Inspirationen fra den omkringliggende natur i Arnbjergparken mærkes tydelig. Her er højt til loftet og smukke lysindfald, sildebensparket på gulvene og en stemning hvor man får fornemmelsen af, at naturen er inviteret indenfor.

Med til Pavillonen hører også den i dag lukkede veranda med egen udgang til terrassen og Arnbjergparken.

Verandaen kan bruges til mindre selskaber, receptioner eller til servering af aperitif inden festen rykker ind i Pavillonen.

  • Direkte udgang til Arnbjergparken
  • Mulighed for at benytte verandaen
  • Tæt på toiletfacilitetet
  • AV-udstyr til rådighed
Bordopstilling
Kapacitet
Skoleborde
63 personer
Langborde
100 personer
U-Bord
36 personer
Rundborde (8 pers.)
80 personer
Sildeben
48 personer

Polyfonen / Salen

Et lokale med masser af byhistorie

Polyfonen er til de store selskaber, både når det gælder kapacitet og albuerum.

Her findes alt, hvad der skal bruges til et større selskab, en koncert eller konference.

Her er blandt andet en stor scene i den egen ende af salen, og mulighed for at dele rummet op ved hjælp af en foldevæg, hvis man har brug for en mindre sal, men samme faciliteter.

Polyfonen har egen bar både i salen og i den tilstødende foyer.

Salens muligheder gør kort sagt er Polyfonen til stedet for musik og kultur i Varde.

Polyfonen rummer samtidigt masser af historie. Den er opført i 1914 og var på det tidspunkt Jyllands største hal.

Hallen har gennem årene været brugt til mange formål, lige fra sportshal til kornlager og poliohospital, og på den måde har stedet været samlingspunkt for folket i både lyst og nød. 

I dag står Polyfonen smukt restaureret med stor respekt for historien og datidens arkitektur med de smukke buede lofter og synlige hanebånd.

 

  • Indbygget scene med professionelt udstyr
  • Mulighed for at booke foyeren med
  • Egen indgang fra parkeringspladsen
  • Siddeområde med bløde møbler
Bordopstilling
Kapacitet
Stående
500 personer
Langborde
350 personer
Rundborde (8 pers.)
240 personer
Sildeben
300 personer
Skoleborde
140 personer

Hold dit bryllup hos Arnbjerg Pavillonen

Vi kan sørge for alt i forbindelse med jeres bryllupsarrangement, herunder også overnatning til jeres gæster. Vi ønsker at være med til, at skabe den perfekte fest for jer, så I kan nyde den store dag sammen med Jeres gæster. Vi glæder os til at se jer til en snak om jeres store dag

Tilvalg: Der er mulighed for at få andre indslag mod mere betaling.

Bryllupsarrangement

kr1.495
Pris per person

Inkludere

  • Reception med kaffe/te og medbragt bryllupskage
  • Barbord med øl, sodavand og vine
  • Bobler og snacks
  • Bryllupsmiddag med tilhørende vinmenu
  • Forret
    Hovedret
    Dessert
    Kaffe/te + sødt
  • Fri bar med 3 slags drinks, øl, vand og vin til kl. 02.00
  • Natmad
  • Tilvalg

    Receptionsbuffet med snacks og frugt +95,- per person

    Opgradering af vinmenu +98,- per person
Få tilbud

Bryllupsarrangement D’lux

kr1.695
Pris per person

Inkludere

  • Reception med kaffe/te og medbragt bryllupskage
  • Barbord med øl, sodavand og vine
  • Små tapasanretninger
  • Bryllupsmiddag i 4 serveringer med tilhørende vinmenu
  • Champagne og snacks
    Forret
    Hovedret
    Dessert
    Kaffe/te og fyldte chokolader
  • Fri bar med 3 slags drinks, øl, vand og vin til kl. 02.00
  • Natmad
  • Tilvalg

    Receptionsbuffet med snacks og frugt +95,- per person

    Opgradering af vinmenu +98,- per person
Få tilbud

Afhold dit arrangement med forplejning.

Et lokale med masser af byhistorie

Oplev den hyggelige og historiske stemning i Minibystuen. Det store vinduesparti med dobbeltdøre mod (øst) skænker rummet det smukkeste lysindfald. Minibystuen indbyder til mindre selskaber og uformel langbords stemning. 

Receptionsbuffet Ståbuffet/receptionsbuffet

kr 318
Pris per person (6 valg – min. 25 personer)
+38 kr per tilvalg

Inkludere

  • Koldrøget laks og citronmayo på bund af hjertesalat
  • Tortilla med laks, sprød salat, urter og guacamole
  • Minicroissant med hønsesalat og sprød Varde Ådal Bacon
  • Stegte tigerrejer med mango salat
  • Rørt tatar af okse på sprødt rugbrød med syltede løg
  • Carpaccio af krondyr med glace, parmesan chips og brombær
  • Vores egen Arnbjerg skinke med semitørrede tomater og pesto
  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse
  • Roastbeef med pickles og friterede løg
  • Mini sliders med pulled pork og barbeque
  • Små spinattærter med syltede tomater
  • Hjemmelavet små deller med rødkåls salat
  • Lokale oste med stikkelsbærkompot og sprødt
  • Mazarinkage med vaniljecremefraiche og frysetørrede bær
  • Panna cotta med havtorn og nougatin
  • Luftig chokoladekage med karamel og bær
Få tilbud

Receptionsbuffet Ståbuffet/receptionsbuffet

kr328
Pris per person (6 valg – min. 25 personer)
+38 kr per tilvalg

Inkludere

  • Koldrøget laks og citronmayo på bund af hjertesalat
  • Panna cotta med havtorn og nougatin
  • Luftig chokoladekage med karamel og bær
  • Luftig chokoladekage med karamel og bær
Få tilbud

Frokostbuffet
Traditionel frokostbuffet

kr378
Pris per person (min. 20 personer)

Inkludere

  • Koldrøget laks og citronmayo på bund af hjertesalat
  • Tortilla med laks, sprød salat, urter og guacamole
  • Minicroissant med hønsesalat og sprød Varde Ådal Bacon
  • Stegte tigerrejer med mango salat
  • Rørt tatar af okse på sprødt rugbrød med syltede løg
  • Carpaccio af krondyr med glace, parmesan chips og brombær
  • Vores egen Arnbjerg skinke med semitørrede tomater og pesto
  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse
  • Roastbeef med pickles og friterede løg
  • Mini sliders med pulled pork og barbeque
  • Små spinattærter med syltede tomater
  • Hjemmelavet små deller med rødkåls salat
  • Lokale oste med stikkelsbærkompot og sprødt
  • Mazarinkage med vaniljecremefraiche og frysetørrede bær
  • Panna cotta med havtorn og nougatin
  • Luftig chokoladekage med karamel og bær
Få tilbud

Aftenbuffet
Til alle anledninger

kr485
Pris per person (min. 25 personer)

Inkludere

  • Koldrøget laks og citronmayo på bund af hjertesalat
  • Tortilla med laks, sprød salat, urter og guacamole
  • Minicroissant med hønsesalat og sprød Varde Ådal Bacon
  • Stegte tigerrejer med mango salat
  • Rørt tatar af okse på sprødt rugbrød med syltede løg
  • Carpaccio af krondyr med glace, parmesan chips og brombær
  • Vores egen Arnbjerg skinke med semitørrede tomater og pesto
  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse
  • Roastbeef med pickles og friterede løg
  • Mini sliders med pulled pork og barbeque
  • Små spinattærter med syltede tomater
  • Hjemmelavet små deller med rødkåls salat
  • Lokale oste med stikkelsbærkompot og sprødt
  • Mazarinkage med vaniljecremefraiche og frysetørrede bær
  • Panna cotta med havtorn og nougatin
  • Luftig chokoladekage med karamel og bær
Få tilbud

Luksus buffet
Til alle anledninger

kr595
Pris per person (min. 25 personer)

Inkludere

  • Koldrøget laks og citronmayo på bund af hjertesalat
  • Tortilla med laks, sprød salat, urter og guacamole
  • Minicroissant med hønsesalat og sprød Varde Ådal Bacon
  • Stegte tigerrejer med mango salat
  • Rørt tatar af okse på sprødt rugbrød med syltede løg
  • Carpaccio af krondyr med glace, parmesan chips og brombær
  • Vores egen Arnbjerg skinke med semitørrede tomater og pesto
  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse
  • Roastbeef med pickles og friterede løg
  • Mini sliders med pulled pork og barbeque
  • Små spinattærter med syltede tomater
  • Hjemmelavet små deller med rødkåls salat
  • Lokale oste med stikkelsbærkompot og sprødt
  • Mazarinkage med vaniljecremefraiche og frysetørrede bær
  • Panna cotta med havtorn og nougatin
  • Luftig chokoladekage med karamel og bær
Få tilbud

Basispakke 5 timers arrangement med:

kr525
Pris per person (min. 15 personer)

Inkludere

  • Velkomstdrink
  • 3 retters menu
  • Kaffe og te

Udvidelsespakke 1

kr895
Pris per person (min. 15 personer)

Inkludere

  • Hele basispakken + husets hvidvin og rødvin ad libitum under middagen
Få tilbud

Udvidelsespakke 3

kr1.295
Pris per person (min. 15 personer)

Inkludere

  • 7 timers arrangement med slut kl. 01.00. Hele basispakken + husets vin ad libitum, fri bar med fadøl, sodavand, vin og 3 slags drinks
Få tilbud

Udvidelsespakke 2

kr1.095
Pris per person (min. 15 personer)

Inkludere

  • 7 timers arrangement med slut kl. 01.00. Hele basispakken + husets vin ad libitum samt fri bar med flaskeøl, sodavand og vin
Få tilbud

Sommermenuer

April til August – Retter uden tillæg er standard retter

Forretter
  • Koldrøget laks med syrnet fløde, urteolie, glaskål, agurk, radiser og frisse
  • Hummerbisque med pocheret Vesterhavstorsk, syltet æble, frisse og urteolie
  • Carpaccio af okse med reven Vesterhavsost, syltede bøgehatte og morkel mayo og Frisse
  • Vores egen skinke med urtemayo, syltede løg og sprød salat
Mellemretter
  • Stegt kammusling med blomkåls crudite, æbler, ristede boghvede kerner og brøndkarse Tillæg 109,
  • Rødbedecarpaccio med rygeostcreme, friteret boghvede og urtesalat Tillæg 109,
  • Hvide asparges, sauce Hollandaise og håndpillede rejer samt stenbidder rogn Tillæg 109.
Hovedretter
  • Kalveculotte med grønne asparges, nye løg, grillet spidskål med havgus, og pebersauce Tillæg for Mørbrad 55,
  • Perlehøneroulade med blomkåspure,forårsløg, glasseret nye rødbeder, nye små gulerødder og morkel glace
  • Bagt vesterhavstorsk med grillet løg, stegt blomkål, Piemonte hasselnødder, asparges og sauce vin blanc
  • I sommermånederne serveres hovedretterne med smør vendte nye danske kartofler og urter
Ost
  • 3 slags danske oste med sødt og sprødt Tillæg 98,-
Desserter
  • Panna cotta med årstidens sorbet, æblekompot og sprød nougatin
  • Gateau Marcel med bærkompot og vanilje is 
  • Creme brulée med lakridsskum og bær
  • Friske jordbær med egen honning, karse og vanilje is
Natmad
  • Aspargessuppe med kødboller og brød Tillæg 98,
  • Pølse- og ostebord med hjemmelavet brød Tillæg 98,
  • Frikadeller med to slags kartoffelsalat og rugbrød Tillæg 98,
  • ”Lav-selv” hotdogs Tillæg 98,- –
  • ”Lav-selv” sliders – med pulled pork, coleslaw og barbeque Tillæg 98,-

Vintermenuer

September til marts – Retter uden tillæg er standard retter

Forretter
  • Koldrøget laks med syrnet fløde, urteolie, glaskål, agurk, radiser og frisse
  • Jomfruhummer carpaccio med morkelmayo, tørret svampe, syltede bøgehatte og frisse
  • Carpaccio af okse med reven Vesterhavsost, syltede bøgehatte og morkel mayo og Frisse
  • Vores egen skinke med urtemayo, syltede løg og sprød salat
Mellemretter
  • Stegt kammusling med syltede æblekugler og rygeostcreme Tillæg 109,
  • Tartelet med syltede hvide asparges, svampe og kraps Tillæg 109,
  • Risotto med pocheret pighvar, hummerbisque og urteolie Tillæg 109.
Hovedretter
  • Kalveculotte med brændte løg, pom. Anna, tyttebær, svampe, forårsløg, kraftig glace Tillæg for mørbrad 55,-
  • Sprængt andebryst med rødebedeglace, selleri pure, majs, glasseret pastinakker og pom. Anna
  • Bagt vesterhavstorsk med grillet løg, stegt blomkål, Piemonte hasselnødder og sauce vin blanc
Ost
  • 3 slags danske oste med sødt og sprødt Tillæg 98,-
Desserter
  • Panna cotta med årstidens sorbet, æblekompot og sprød nougatin
  • Gateau Marcel med bærkompot og vanilje is 
  • Creme brulée med lakridsskum og bær sorbet
  • Cheesecake med havtorn-gelé
Natmad
  • Aspargessuppe med kødboller og brød Tillæg 98,
  • Pølse- og ostebord med hjemmelavet brød Tillæg 98,
  • Frikadeller med to slags kartoffelsalat og rugbrød Tillæg 98,
  • ”Lav-selv” hotdogs Tillæg 98,- –
  • ”Lav-selv” sliders – med pulled pork, coleslaw og barbeque Tillæg 98,-

Praktiske informationer

Bordpynt 

Intet er standard. Vi tilpasser blomster til jeres ønsker for den enkelte fest. Dette klarer vi sammen med jer, når vi holder vores samtale om jeres arrangement. I prisen indgår kreative, enkle blomsterarrangementer, herudover faktureres til nettopris

Duge og servietter

Vi har gået meget op i indretningen af vores lokaler, derfor er vores duge og servietter hvide, da det klæder vores lokaler bedst. 

Reservation af lokale

Når I har booket lokale hos Arnbjerg Pavillonen fremsendes faktura på reservationsgebyr kr. 2.500,00 – Når dette er indbetalt er jeres booking endelig godkendt. Ved aflysning er reservationsgebyret som udgangspunkt tabt. Det præcise antal til jeres arrangement bedes oplyses senest 7 dage før afholdelse.

Betaling

Afbud indtil 48 timer før invitationstidspunkt faktureres med 50% af menuprisen. Afregning sker umiddelbart efter arrangementets afslutning, medmindre andet er aftalt. Regning fremsendes gerne pr. mail. Faktureringsgebyr kr. 150,00

Værelser

I forbindelse med fest hos Arnbjerg Pavillonen kan vi tilbyde jeres gæster en overnatning inkl. morgenmad, med 20% rabat.

Vores lokaler

Arnbjerg Pavillonen råder over mange forskellige festlokaler, som har hver sin stil. Vi kan tilbyde lokaler til den ”lille intime” eller f.eks. salen til den helt store fest. Vores lokaler er velindrettede, således vi kan tilbyde mange forskellige bordopstillinger, alt efter jeres ønsker. Er vejret godt, er terrassen med sin skønne udsigt et smukt og hyggeligt sted at nyde sin velkomstdrink. Pavillonen er en oplevelse i sig selv og er en af Danmarks ældste.

Pavillonen kan dækkes til max. 100 gæster alt afhængig af den valgte bordopstilling

Vi tilbyder selskabslokaler til arrangementer fra 20 til 500 personer.

  • Minibystuen max. 26 pers.
  • Pavillonen max. 100 pers.
  • Privat dining i restauranten max 25 pers.
  • Foyerstuen max. 40 pers.
  • Salen max. 500 pers.

Tekniske faciliteter

Vi har sammensat en lille oversigt over de tekniske faciliteter i de forskellige lokaler. Hvis i har nogle specifikke ønsker, som ikke er med her i oversigten, så hold jer ikke tilbage med at kontakte os, så finder vi sammen en løsning.

Minibystuen

Projekter, lærred, HDMI

Pavillonen

Projekter, lærred, HDMI

Foyerstuen

Projekter, lærred, HDMI

Den store sal / Polyfonen

Projekter 8000lm, læred, HDMI, video optagelse og streaming mulighed.

Scene størrelse 7 x 6 meter,

Mikrofoner

  • Sennheiser EW Digital headset – 2 stk.
  • Sennheiser EW Digital håndtag – 2 stk.

Alt i PA.

  • L-Acoustics A10 Focus + Wide system L-Acoustics LA4X L-Acoustics KS21

Lys System

  • ColorSource Spot jr. Deep Blue, Black – 6 stk.
  • Martin Rush MH6 – 6 stk.
  • Martin ERA – 4 stk.
  • ColorSource 20 Lys pult

Skal vi stå for den store dag?

Vi værdsætter de personlige relationer, og inviterer derfor altid ind til fælles planlægning, når I vælger Arnbjerg Pavillonen, så vi sammen kan skræddersy præcis den fest der passer til jer.

Vi tager hånd om værtsskabet, med alt hvad det indebærer, og et dygtigt team af kokke kæler for detaljen på tallerkenen.

I kan trygt læne jer tilbage og nyde en sublim oplevelse sammen med jeres gæster, når vi byder ind til fest i flotte selskablokaler med masser af sjæl og historie, og Arnbjergparken med sin smukke natur lige uden for døren.

I kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. De bedste hilsner

Unikke og historiske lokaler, placeret i naturskønne omgivelser

Møder og konferencer

Der er mange tråde, der skal samles, hvis et møde eller en konference skal være en succes. Hos os tilbyder vi professionelle mødefaciliteter i rolige omgivelser. Vores lokaler er udstyret med alt, hvad du skal bruge af professionelt AV-udstyr, blokke og kuglepinde, som er inkluderet i alle mødepakker. Vi tilbyder forskellige døgnkurser inklusiv overnatning samt dagsmøder. Du kan udforske vores pakker bag i brochuren.

Minibystuen

Et lokale med masser af byhistorie

Oplev den hyggelige og historiske stemning i Minibystuen. Det store vinduesparti med dobbeltdøre mod (øst) skænker rummet det smukkeste lysindfald. Minibystuen indbyder til mindre selskaber og uformel langbords stemning. 

Navnet “Minibystuen” er en reference til en af Arnbjergparkens store attraktioner, Varde Miniby og udsigten til det historiske Minimurer værksted på den anden siden af vejen. 

Væggene i Minibystuen er kendetegnet af skiftende udstillinger af modeller fra Varde Miniby, udvalgt og opsat af “minimurerne”, en gruppe af dygtige håndværkerne, der brænder for at tegne, bygge og konstruere og eksperimentere sig frem til de helt rigtige detaljerige løsninger til de nye minihuse.

  • Intimt lokale
  • Egen udgang til lille terrasse
  • Tæt på toiletfacilitetet
  • AV-udstyr til rådighed
  • Lokal historie
Bordopstilling
Kapacitet
Langbord
26 personer

Foyerstuen

Hyggeligt og uformeldt lokale

Foyerstuen er et hyggeligt og uformelt lokale, som er ideel til private møder og mindre konferencer. Her er alt hvad man har brug for af AV-udstyr og lokalet er placeret tæt på toiletforhold. Den tilstødende foyer har borde og stole, og her er god plads til evt. at arbejde i mindre grupper. Man vælger selv, om man vil afgrænse rummet ved hjælp af foldevæggen, eller om man har brug for et åbent rum ud til foyeren. Lokalet er på grund af sin placering særligt velegnet til kandidatmøder og afholdelse af jobsamtaler, hvor der er brug for en vis diskretion.

Foyerstuen har gode parkeringsforhold lige udenfor døren.

  • Intimt lokale med rustik indretning
  • Tæt på parkeringspladsen
  • Tæt på toiletfacilitetet
  • AV-udstyr til rådighed
Bordopstilling
Kapacitet
Skoleborde
30 personer
3x Langborde
36 personer
U-Bord
25 personer
Rund borde
30 personer
Sildeben
40 personer

Pavillonen

Den orignale pavillon fra 1899

Når man træder ind den smukke gamle Pavillon, bliver man ramt af historiens vingesus. I slutningen af 1800-tallet blev det meget moderne med lystpavilloner, og Varde var med på moden.

Så i 1899 opførtes, af byens råd en Pavillon for at undgå, at vardenserne tog til Esbjerg for at more sig.

Pavillonen, der oprindelig er bygget med åben veranda, er en af de bedst bevarede i Danmark, og står i dag nyrenoveret med respekt for historien.

Inspirationen fra den omkringliggende natur i Arnbjergparken mærkes tydelig.

Her er højt til loftet og smukke lysindfald, sildebensparket på gulvene og en stemning hvor man får fornemmelsen af, at naturen er inviteret indenfor.

Med til Pavillonen hører også den i dag lukkede veranda med egen udgang til terrassen og Arnbjergparken.

Verandaen kan bruges til afholdelse af pauser, gruppearbejde, frokost og meget mere

  • Direkte udgang til Arnbjergparken
  • Mulighed for at benytte verandaen
  • Tæt på toiletfacilitetet
  • AV-udstyr til rådighed
Bordopstilling
Kapacitet
Skoleborde
63 personer
Langborde
100 personer
U-Bord
36 personer
Rundborde (8 pers.)
80 personer
Sildeben
48 personer

Polyfonen / Salen

Til de store selsskaber og konferencer

Polyfonen er til de store selskaber og konferencer, både når det gælder kapacitet og albuerum.

Her findes alt, hvad der skal bruges af moderne teknologi, til en koncert eller konference.

Her er blandt andet en stor scene i den egen ende af salen, og mulighed for at dele rummet op ved hjælp af en foldevæg, hvis man har brug for en mindre sal, men samme faciliteter.

Polyfonen har egen bar både i salen og i den tilstødende foyer.

Den tilstødende foyer har borde og stole, og her er god plads til evt. at arbejde i mindre grupper. Polyfonen rummer samtidigt masser af historie.

Den er opført i 1914 og var på det tidspunkt Jyllands største hal.

Hallen har gennem årene været brugt til mange formål, lige fra sportshal til kornlager og poliohospital, og på den måde har stedet været samlingspunkt for folket i både lyst og nød.

I dag står Polyfonen smukt restaureret med stor respekt for historien og datidens arkitektur med de smukke buede lofter og synlige hanebånd.

  • Indbygget scene med professionelt udstyr
  • Mulighed for at booke foyeren med
  • Egen indgang fra parkeringspladsen
  • Siddeområde med bløde møbler
Bordopstilling
Kapacitet
Stående
500 personer
Langborde
350 personer
Rundborde (8 pers.)
240 personer
Sildeben
300 personer
Skoleborde
140 personer

Pakke 1

kr1.895
Pris pr. person
Fra kl. 9 første dag til kl. 9 næste dag

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
  • Frokost med 1 øl/sodavand
  • Hjemmebagt kage
  • 2-retters aftenmenu
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
Få tilbud

Pakke 2

kr2.100
Pris pr. person
Fra kl. 12 første dag til kl. 12 næste dag

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
  • Frokost med 1 øl/sodavand
  • Hjemmebagt kage
  • 2-retters aftenmenu
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
Få tilbud

Pakke 3

kr2.135
Pris pr. person
Fra kl. 12 første dag til kl. 16 næste dag

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
  • Frokost med 1 øl/sodavand
  • Hjemmebagt kage
  • 2-retters aftenmenu
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
Få tilbud

Pakke 4

kr2.315
Pris pr. person
Fra kl. 9 første dag til kl. 12 næste dag

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
  • Frokost med 1 øl/sodavand
  • Hjemmebagt kage
  • 2-retters aftenmenu
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
Få tilbud

Pakke 5

kr2.335
Pris pr. person
Fra kl. 9 første dag til kl. 16 næste dag

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum begge dage
  • Frugt og isvand begge dage
  • Frokost med 1 øl/sodavand begge dage
  • Hjemmebagt kage begge dage
  • 2-retters aftenmenu
  • Overnatning i enkeltværelse
  • Lækker morgenbuffet
Få tilbud

Dagsmøder - Pakker

Diverse tillæg Priserne er per person

Tillæg ved ankomst fredag eller lørdag 200 kr.

Tillæg for 3 retters menu 400 kr. (Gælder ved pakker uden aftenmenu inkluderet)

Tillæg for vinmenu 3 glas 298 kr.

Tillæg for vinmenu 2 glas 238 kr.

Dagsmøder under 5 personer – lokaleleje 1000 kr. (Ikke per person)

Pakke 1

kr495
Pris pr. person
Fra kl. 9 til kl 16.

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
  • Frokost med 1 øl/sodavand
  • Hjemmebagt kage
Få tilbud

Pakke 2

kr360
Pris pr. person
Fra kl. 9 til kl 16.

Inkludere

  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
  • Frokost med 1 øl/sodavand
  • Hjemmebagt kage
Få tilbud

Pakke 3

kr250
Pris pr. person
Fra kl. 9 til kl 11.

Inkludere

  • Hjemmelavede rundstykker inklusiv 2 slags pålæg, 2 slags ost og marmelade
  • Kaffe ad libitum
  • Frugt og isvand
Få tilbud

Skal vi stå for jeres næste møde eller konference?

Vi værdsætter de personlige relationer, og inviterer derfor altid ind til fælles planlægning, når I vælger Arnbjerg Pavillonen, så vi sammen kan skræddersy jeres møde eller konference. 

Vi tager hånd om værtsskabet, med alt hvad det indebærer, og et dygtigt team af kokke kæler for detaljen på tallerkenen. 

I kan trygt læne jer tilbage og nyde en sublim oplevelse, når vi byder indenfor i flotte lokaler med masser af sjæl og historie, og Arnbjergparken med sin smukke natur lige uden for døren. 

I kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. De bedste hilsner

Konfirmation

På Arnbjerg Pavillonen vil vi gerne have minimum en af disse 3 kriterier er opfyldt når vi handler ind:

Lokalt, bæredygtigt & økologisk

Dyrevelfærden er også rigtig vigtigt for os, at det kød, der ender på tallerkenerne, kommer fra dyr, som har haft et godt liv.

Derfor køber vi oksekød, lam, kylling og unghaner hos leverandører, der har fokus på netop det og hvor dyrene vokser sig store i sit eget tempo, har mere plads og hvor der er minimal eller ingen transport.

Vi handler rigtig meget lokalt. Lige fra kartofler hos bondemanden, oste fra Enghavegård, samt lam og grise fra Varde Ådal Lam.

Vi bruger økologi hvor det giver mening. Bagværk, æg, mælkeprodukter samt grøntsager er typisk økologiske.

Så når I vælger Arnbjerg Pavillonen til Jeres arrangement, har I valgt at forkæle jer selv og ikke mindst give Jeres gæster en sublim oplevelse.

At indbyde til arrangement i Vardes flotteste selvskabslokaler – med Arnbjerg Parken som nabo, samt et team af dygtige kokke, der kæler for detaljen. Vi lytter altid til Jeres ønsker, og sammen planlægger vi en fest som I og Jeres gæster aldrig glemmer.

I kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. De bedste hilsner

Konfirmationsmenu

Forretter

Vælg en

  • Koldrøget laks med dild olie, syrnet fløde, agurk og glaskål – Carpaccio med syltede rødløg, sprød parmesan, aioli og salat
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Tapas – udvalg af forskellige pølser og skinker

Hovedret 

Serveres som buffet 

  • Langtidsstegt kalveculotte med ristede svampe
  • Stegt kyllingebryst med skysauce, agurkesalat, hvide kartofler
  • Bagt rodfrugter med egen honning
  • Ristede kartofler med urter
  • Rødvin sauce
  • Hjemmebagt brød og økologisk smør

Desserter

 Vælg en

  • Pannecotta med kage crumble og bær sorbet
  • Cheesecake med salt karamel
  • Mazarinkage med bær samt knust marengs –
  • Brownie med nødder og vanilje cremefraiche

 

Pris per person (min. 20 personer)

438 kr.

Bemærk: Alle oplyste priser er inkl. moms, lokaleleje, opdækning, blomster, lys og betjening. Prisen er baseret på minimum 20 voksne.

Tilkøb

Natmad

Drikke

Praktiske informationer

Bordpynt 

Intet er standard. Vi tilpasser blomster til jeres ønsker for den enkelte fest. Dette klarer vi sammen med jer, når vi holder vores samtale om jeres arrangement. I prisen indgår kreative, enkle blomsterarrangementer, herudover faktureres til nettopris

Duge og servietter

Vi har gået meget op i indretningen af vores lokaler, derfor er vores duge og servietter hvide, da det klæder vores lokaler bedst. 

Reservation af lokale

Når I har booket lokale hos Arnbjerg Pavillonen fremsendes faktura på reservationsgebyr kr. 2.500,00 – Når dette er indbetalt er jeres booking endelig godkendt. Ved aflysning er reservationsgebyret som udgangspunkt tabt. Det præcise antal til jeres arrangement bedes oplyses senest 7 dage før afholdelse.

Betaling

Afbud indtil 48 timer før invitationstidspunkt faktureres med 50% af menuprisen. Afregning sker umiddelbart efter arrangementets afslutning, medmindre andet er aftalt. Regning fremsendes gerne pr. mail. Faktureringsgebyr kr. 150,00

Værelser

I forbindelse med fest hos Arnbjerg Pavillonen kan vi tilbyde jeres gæster en overnatning inkl. morgenmad, med 20% rabat.

Vores lokaler

Arnbjerg Pavillonen råder over mange forskellige festlokaler, som har hver sin stil. Vi kan tilbyde lokaler til den ”lille intime” eller f.eks. salen til den helt store fest. Vores lokaler er velindrettede, således vi kan tilbyde mange forskellige bordopstillinger, alt efter jeres ønsker. Er vejret godt, er terrassen med sin skønne udsigt et smukt og hyggeligt sted at nyde sin velkomstdrink. Pavillonen er en oplevelse i sig selv og er en af Danmarks ældste.

Pavillonen kan dækkes til max. 100 gæster alt afhængig af den valgte bordopstilling

Vi tilbyder selskabslokaler til arrangementer fra 20 til 500 personer.

  • Minibystuen max. 26 pers.
  • Pavillonen max. 100 pers.
  • Privat dining i restauranten max 25 pers.
  • Foyerstuen max. 40 pers.
  • Salen max. 500 pers.

Tekniske faciliteter

Vi har sammensat en lille oversigt over de tekniske faciliteter i de forskellige lokaler. Hvis i har nogle specifikke ønsker, som ikke er med her i oversigten, så hold jer ikke tilbage med at kontakte os, så finder vi sammen en løsning.

Minibystuen

Projekter, lærred, HDMI

Pavillonen

Projekter, lærred, HDMI

Foyerstuen

Projekter, lærred, HDMI

Den store sal / Polyfonen

Projekter 8000lm, læred, HDMI, video optagelse og streaming mulighed.

Scene størrelse 7 x 6 meter,

Mikrofoner

  • Sennheiser EW Digital headset – 2 stk.
  • Sennheiser EW Digital håndtag – 2 stk.

Alt i PA.

  • L-Acoustics A10 Focus + Wide system L-Acoustics LA4X L-Acoustics KS21

Lys System

  • ColorSource Spot jr. Deep Blue, Black – 6 stk.
  • Martin Rush MH6 – 6 stk.
  • Martin ERA – 4 stk.
  • ColorSource 20 Lys pult

Interesseret i et tilbud?

Udfyld formularen, så vil vi kontakte dig indenfor 2 arbejdsdage. Beskriv venligst jeres ønsker så vi kan hjælpe jer bedst muligt vis.