Events hos Arnbjerg Pavillonen - Find oplysninger og book billetter

Vores events

Her på siden kan du finde oplysninger, samt booke billetter til events og arrangementer som afholdes hos Arnbjerg Pavillonen. 

Finder du ikke det du søger eller ønsker du at bestille plads til et af arrangementerne, så er du altid velkommen til at kontakte os på 7521 1100 eller arnbjerg@arnbjerg.dk

Leder du efter events som afholdes i Polyfonen?

Varde Sommerspil

En nyere dansk musical, der er baseret på den kendte og folkekære film af samme navn fra 1960, hvor Ghita Nørby, Ove Sprogøe og ikke mindst Dirch Passer foldede sig ud.
SE VIDEO

Winemakers Dinner (5. September)

På Arnbjerg Pavillonen er vi ved at sprænge af stolthed, for vi kan nu præsentere en eksklusiv winemakers dinner med det anerkendte italienske vinhus, Zenato.

En aften, hvor du bliver forkælet med en fem retters menu, nøje afstemt med særligt udvalgte vine fra Zenato, for at sikre en harmonisk forening af mad og vin.

Vi får fornemt besøg af Fabio fra Zenato, som ikke blot vil dele ud af sin viden om vinene og deres spændende historie, men også gør det hele forståeligt på dansk.
FÅ BORDE TILBAGE

Julefrokost (30 november)

I kan se frem til en fantastisk aften med det helt store julebord (buffet), hvor alt er lavet fra bunden, af områdes bedste råvarer. Som laves af Arnbjerg Pavillonen, samt fri bar hele aftenen. Det populære brand A-Team vil sørge for den gode stemning i løbet af aftenen.

Juleaften Take Away

elvfølgelig kan vi traditionen tro stå for at lave maden til juleaften. Alt er pakket fint ned og lige til at varme. Vi har vedlagt en brugervejledning, så det er lige til at gå til. Maden er lavet med lokale, lækre råvarer og tilsmagt med masser af kærlighed. Der er mulighed for at vælge mellem flæskesteg eller and. Du kan også vælge hele pakken og få begge dele.

Fars dag (5. Juni)

Fejr Fars Dag med Stil på Arnbjerg Pavillonen – 5. juni

Fars Dag er den perfekte anledning til at vise, hvor meget han betyder for dig, og vi på Arnbjerg Pavillonen har skabt den ideelle ramme for at fejre ham. Den 5. juni inviterer vi jer til at forkæle far med en udsøgt kulinarisk oplevelse, der garanterer at imponere selv de mest raffinerede smagsløg.

Mortens aften 10. november

Traditionen tro skal vi selvfølgelig fejre Mortens Aften hos Arnbjerg Pavillonen. Her vil det være muligt at bestille bord i den smukke gamle pavillon. Det plejer at gå stærkt med pladserne, så vi råder jer til at bestille bord i god tid. BEMÆRK at det også er muligt at bestille Mortens Aften Menuen ud af huset.

Julefrokost (6 December)

I kan se frem til en fantastisk aften med det helt store julebord (buffet), hvor alt er lavet fra bunden, af områdes bedste råvarer. Som laves af Arnbjerg Pavillonen, samt fri bar hele aftenen. Det populære brand PopNitz vil sørge for den gode stemning i løbet af aftenen.

Julefrokost (7 December)

I kan se frem til en fantastisk aften med det helt store julebord (buffet), hvor alt er lavet fra bunden, af områdes bedste råvarer. Som laves af Arnbjerg Pavillonen, samt fri bar hele aftenen. Det populære brand PopNitz vil sørge for den gode stemning i løbet af aftenen.