Restaurant i Varde – Spis hos Restaurant GRO

3 ord der betyder meget for os

Lokalt, bæredygtigt & økologisk

Et spisested i Varde med flot udsigt

 

Hvis du er på udkig efter gode spisesteder i Varde, behøver du ikke lede længere end Restaurant GRO. Her finder du nordisk mad med et twist af det franske køkken – og så endda i flotte omgivelser. Når du besøger Restaurant GRO i Varde har du nemlig ikke kun udsigt til den flotte madoplevelse, men også den historiske park, Arnbjergparken.

Restaurant i Varde – spis hos Restaurant Gro

 

Vi er hos Arnbjerg Pavillonen stolte af at tilbyde ikke kun komfortable værelser og en central beliggenhed, men også en fremragende restaurantoplevelse i vores restaurant i Varde.


Køkkenchefens tanker

Køkkenchefen og hans team af dygtige kokke har sammensat en menu, hvor vi vægter lokale, økologiske og bæredygtige råvarer højt, der er inspireret af sæsonen. Hvad enten du er til kød, fisk eller vegetarretter, vil du kunne finde noget, der falder i din smag.

 

Vores menukort består af hhv. enkelte retter fra a la carte såvel som sammensatte retter. Du er altid mere end velkommen til at spørge tjeneren, hvis du er i tvivl om menuen.

 

Vi bestræber os på at lave alt fra bunden, og vi gør det helst med lokale råvarer. Vi har bl.a. et samarbejde med Enghavegård, Varde Ådal lam og Kathrinelund. Derudover har vi en lokal samler, der går rundt i naturen og finder de ting, vi kan bruge i køkkenet. Det kan være alt fra hyben og havtorn til tang og svampe. Du er med andre ord sikret et lokalt og velsmagende måltid, når du sætter dig til rette i Restaurant GRO.

 

Udover at vi kan nyde godt af de lokale råvarer, forsøger vi selv at dyrke og producere en række af de ingredienser, vi bruger. F.eks. sylter vi altid selv om sommeren, så vi har egne produkter om vinteren. Så vores retter er enkle, men meget velsmagende af friske råvarer som er blevet behandlet derefter.

 

Vi er ikke bange for nytænkning inden for gastronomien. Vi tager os tid til at prøve nye ting, samt det er et mål at kunne sylte om sommeren så vi har egene produkter til om vinteren.

 

Nyd en frokost i Varde

 

Det er ikke kun vores aftenmenu, der bliver kæret for. Vi har også en udsøgt frokostmenu, som kan nydes i tidsrummet 11.00 – 15.00. Frokostkortet tæller alt fra lette frokostklassikere til ribeye og ikke mindst smørrebrød af forskellig slags. Hvis vejret er med dig, kan du endda nyde maden på vores skønne terrasse. Så leder du efter et sted at spise en skøn frokost i Varde, er Restaurant Gro det oplagte valg.

 

Har du spørgsmål til vores restaurant i Varde?

 

Er du i tvivl om, hvad der er på menuen, hvornår restauranten har åben eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 21 11 00 eller e-mail arnbjerg@arnbjerg.dk.

Har du allerede besluttet dig for, hvad du vil have, og hvilken dato det skal være, kan du booke bord via vores bookingsystem.

Restaurantens åbningstider

Alle dage    11.00 – 23.00

Køkkenets åbningstider

Frokost    11.00 – 15.00

Aften    17.00 – 21.00