Restaurant GRO – Arnbjerg Pavillonen
Lokalt, bæredygtigt & økologisk

Restaurant GRO serverer nordisk mad med et twist af det franske køkken i helt fantastiske omgivelser. Fra restauranten er der udsigt over den historiske park, som er en fornøjelse at betragte alle fire årstider. På GRO er økologi og bæredygtighed højt prioriteret, hvilket sætter sit præg på de veltillavede retter i restauranten.

Menukortet er en kombination af a la carte og sammensatte retter.

Restaurant GRO

Køkkenchefens tanker

Vi bestræber os på at lave alt fra bunden, af lokale råvarer. Vi har bl.a. et samarbejde med Enghavegård, Varde Ådal lam og Jordnær Økologi.

 

Vi har også en lokal samler, der går rundt i naturen og finder de ting vi kan bruge i køkkenet. Det kan være alt fra hyben, havtorn, tang og svampe.

Så vores retter er enkle men meget velsmagende, af friske råvarer som er blevet behandlet derefter.

 

Vi er ikke bange for nytænkning inden for gastronomien. Vi tager os tid til at prøve nye ting, samt det er et mål at kunne sylte om sommeren så vi har egene produkter til om vinteren.

Restaurantens åbningstider

Alle dage    11.00 – 23.00

Køkkenets åbningstider

Frokost    11.00 – 15.00

Aften    17.00 – 21.00