Mad ud af huset i Varde | Se vores take away menu her
Kan afhentes fra 12.00 – 20.00 alle ugens dage

Vores Take Away menu

Du kan bestille mad ud af huset i Varde på 7521 1100 eller arnbjerg@arnbjerg.dk

IMG_6897
En lyseblå tallerken med smørrebrød med saltkød, sky, rødløg, salat og karse.
Smørrebrød med flæskesteg, rødkål, flæskesværd, appelsinskive og lidt grønt på toppen.

Vores Take Away menu i Varde

Hos Arnbjerg Pavillonen i Varde, byder vi dig hjerteligt velkommen til en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige, med vores udsøgte take away mulighed i Varde. Vores menukort er en sand smagseksplosion af nordisk mad med en twist af det franske køkken, og inkluderer både enkelte retter fra à la carte-menuen og sammensatte retter, der vil glæde dine smagsløg

 

Vores mål er at give dig en gastronomisk oplevelse, uanset om du planlægger en hyggelig aften derhjemme, eller bare ønsker at forkæle dig selv og dine nærmeste. Med vores take away mulighed i Varde bliver det nemt og bekvemt at bringe gourmetoplevelsen direkte til dit eget spisebord.

Vores dygtige køkkenchef og hans team af erfarne kokke har sammensat en menu, der spænder over et bredt udvalg af udsøgte retter. Her lægges der særlig vægt på lokale, økologiske og bæredygtige ingredienser, som vi lader os inspirere af i takt med årstiderne. Uanset om du foretrækker kød, fisk eller noget helt tredje, vil du finde et væld af kulinariske oplevelser, der falder i din smag.

 

Vi har selvfølgelig også tænkt på de yngste i familien med vores børnemenu, der tilbyder velsmagende og børnevenlige retter.

Tag et kig på vores take away menu her

Bestil mad ud af huset i Varde

Vores take away er tilgængelig, og kan afhentes alle ugens dage fra kl. 12.00 til 20.00, så du kan nyde vores lækre retter, når det passer dig bedst.

For at bestille mad ud af huset I Varde hos Arnbjerg Pavillonen, er alt, hvad du skal gøre at ringe til os på tlf. 7521 1100 eller sende en e-mail til arnbjerg@arnbjerg.dkVi gør det nemt for dig at få adgang til vores udsøgte køkken. Bestil i dag og lad os bringe gourmetmaden til dit bord. Velbekomme!