Hold dit bryllup hos Arnbjerg Pavillonen
Vi kan sørge for alt i forbindelse med jeres bryllupsarrangement, herunder også overnatning til jeres gæster. Vi ønsker at være med til, at skabe den perfekte fest for jer, så I kan nyde den store dag sammen med Jeres gæster. Vi glæder os til at se jer til en snak om jeres store dag
Tilvalg: Der er mulighed for at få andre indslag mod mere betaling.
Bryllupsarrangement
Inkludere
-
Reception med kaffe/te og medbragt bryllupskage
-
Barbord med øl, sodavand og vine
-
Bobler og snacks
-
Bryllupsmiddag med tilhørende vinmenu
-
Forret
Hovedret
Dessert
Kaffe/te + sødt -
Fri bar med 3 slags drinks, øl, vand og vin til kl. 02.00
-
Natmad
-
Tilvalg
Receptionsbuffet med snacks og frugt +95,- per person
Opgradering af vinmenu +98,- per person
Bryllupsarrangement D’lux
Inkludere
-
Reception med kaffe/te og medbragt bryllupskage
-
Barbord med øl, sodavand og vine
-
Små tapasanretninger
-
Bryllupsmiddag i 4 serveringer med tilhørende vinmenu
-
Champagne og snacks
Forret
Hovedret
Dessert
Kaffe/te og fyldte chokolader -
Fri bar med 3 slags drinks, øl, vand og vin til kl. 02.00
-
Natmad
-
Tilvalg
Receptionsbuffet med snacks og frugt +95,- per person
Opgradering af vinmenu +98,- per person
Sommermenuer
April til August – Retter uden tillæg er standard retter
Forretter
- Koldrøget laks med syrnet fløde, urteolie, glaskål, agurk, radiser og frisse
- Hummerbisque med pocheret Vesterhavstorsk, syltet æble, frisse og urteolie
- Carpaccio af okse med reven Vesterhavsost, syltede bøgehatte og morkel mayo og Frisse
- Vores egen skinke med urtemayo, syltede løg og sprød salat
Mellemretter
- Stegt kammusling med blomkåls crudite, æbler, ristede boghvede kerner og brøndkarse Tillæg 109,
- Rødbedecarpaccio med rygeostcreme, friteret boghvede og urtesalat Tillæg 109,
- Hvide asparges, sauce Hollandaise og håndpillede rejer samt stenbidder rogn Tillæg 109.
Hovedretter
- Kalveculotte med grønne asparges, nye løg, grillet spidskål med havgus, og pebersauce Tillæg for Mørbrad 55,
- Perlehøneroulade med blomkåspure,forårsløg, glasseret nye rødbeder, nye små gulerødder og morkel glace
- Bagt vesterhavstorsk med grillet løg, stegt blomkål, Piemonte hasselnødder, asparges og sauce vin blanc
- I sommermånederne serveres hovedretterne med smør vendte nye danske kartofler og urter
Ost
- 3 slags danske oste med sødt og sprødt Tillæg 98,-
Desserter
- Panna cotta med årstidens sorbet, æblekompot og sprød nougatin
- Gateau Marcel med bærkompot og vanilje is
- Creme brulée med lakridsskum og bær
- Friske jordbær med egen honning, karse og vanilje is
Natmad
- Aspargessuppe med kødboller og brød Tillæg 98,
- Pølse- og ostebord med hjemmelavet brød Tillæg 98,
- Frikadeller med to slags kartoffelsalat og rugbrød Tillæg 98,
- ”Lav-selv” hotdogs Tillæg 98,- –
- ”Lav-selv” sliders – med pulled pork, coleslaw og barbeque Tillæg 98,-
Vintermenuer
September til marts – Retter uden tillæg er standard retter
Forretter
- Koldrøget laks med syrnet fløde, urteolie, glaskål, agurk, radiser og frisse
- Jomfruhummer carpaccio med morkelmayo, tørret svampe, syltede bøgehatte og frisse
- Carpaccio af okse med reven Vesterhavsost, syltede bøgehatte og morkel mayo og Frisse
- Vores egen skinke med urtemayo, syltede løg og sprød salat
Mellemretter
- Stegt kammusling med syltede æblekugler og rygeostcreme Tillæg 109,
- Tartelet med syltede hvide asparges, svampe og kraps Tillæg 109,
- Risotto med pocheret pighvar, hummerbisque og urteolie Tillæg 109.
Hovedretter
- Kalveculotte med brændte løg, pom. Anna, tyttebær, svampe, forårsløg, kraftig glace Tillæg for mørbrad 55,-
- Sprængt andebryst med rødebedeglace, selleri pure, majs, glasseret pastinakker og pom. Anna
- Bagt vesterhavstorsk med grillet løg, stegt blomkål, Piemonte hasselnødder og sauce vin blanc
Ost
- 3 slags danske oste med sødt og sprødt Tillæg 98,-
Desserter
- Panna cotta med årstidens sorbet, æblekompot og sprød nougatin
- Gateau Marcel med bærkompot og vanilje is
- Creme brulée med lakridsskum og bær sorbet
- Cheesecake med havtorn-gelé
Natmad
- Aspargessuppe med kødboller og brød Tillæg 98,
- Pølse- og ostebord med hjemmelavet brød Tillæg 98,
- Frikadeller med to slags kartoffelsalat og rugbrød Tillæg 98,
- ”Lav-selv” hotdogs Tillæg 98,- –
- ”Lav-selv” sliders – med pulled pork, coleslaw og barbeque Tillæg 98,-
Praktiske informationer
Bordpynt
Intet er standard. Vi tilpasser blomster til jeres ønsker for den enkelte fest. Dette klarer vi sammen med jer, når vi holder vores samtale om jeres arrangement. I prisen indgår kreative, enkle blomsterarrangementer, herudover faktureres til nettopris
Duge og servietter
Vi har gået meget op i indretningen af vores lokaler, derfor er vores duge og servietter hvide, da det klæder vores lokaler bedst.
Reservation af lokale
Når I har booket lokale hos Arnbjerg Pavillonen fremsendes faktura på reservationsgebyr kr. 2.500,00 – Når dette er indbetalt er jeres booking endelig godkendt. Ved aflysning er reservationsgebyret som udgangspunkt tabt. Det præcise antal til jeres arrangement bedes oplyses senest 7 dage før afholdelse.
Betaling
Afbud indtil 48 timer før invitationstidspunkt faktureres med 50% af menuprisen. Afregning sker umiddelbart efter arrangementets afslutning, medmindre andet er aftalt. Regning fremsendes gerne pr. mail. Faktureringsgebyr kr. 150,00
Værelser
I forbindelse med fest hos Arnbjerg Pavillonen kan vi tilbyde jeres gæster en overnatning inkl. morgenmad, med 20% rabat.
Vores lokaler
Arnbjerg Pavillonen råder over mange forskellige festlokaler, som har hver sin stil. Vi kan tilbyde lokaler til den ”lille intime” eller f.eks. salen til den helt store fest. Vores lokaler er velindrettede, således vi kan tilbyde mange forskellige bordopstillinger, alt efter jeres ønsker. Er vejret godt, er terrassen med sin skønne udsigt et smukt og hyggeligt sted at nyde sin velkomstdrink. Pavillonen er en oplevelse i sig selv og er en af Danmarks ældste.
Pavillonen kan dækkes til max. 100 gæster alt afhængig af den valgte bordopstilling
Vi tilbyder selskabslokaler til arrangementer fra 20 til 500 personer.
- Minibystuen max. 26 pers.
- Pavillonen max. 100 pers.
- Privat dining i restauranten max 25 pers.
- Foyerstuen max. 40 pers.
- Salen max. 500 pers.
Tekniske faciliteter
Vi har sammensat en lille oversigt over de tekniske faciliteter i de forskellige lokaler. Hvis i har nogle specifikke ønsker, som ikke er med her i oversigten, så hold jer ikke tilbage med at kontakte os, så finder vi sammen en løsning.
Minibystuen
Projekter, lærred, HDMI
Pavillonen
Projekter, lærred, HDMI
Foyerstuen
Projekter, lærred, HDMI
Den store sal / Polyfonen
Projekter 8000lm, læred, HDMI, video optagelse og streaming mulighed.
Scene størrelse 7 x 6 meter,
Mikrofoner
- Sennheiser EW Digital headset – 2 stk.
- Sennheiser EW Digital håndtag – 2 stk.
Alt i PA.
- L-Acoustics A10 Focus + Wide system L-Acoustics LA4X L-Acoustics KS21
Lys System
- ColorSource Spot jr. Deep Blue, Black – 6 stk.
- Martin Rush MH6 – 6 stk.
- Martin ERA – 4 stk.
- ColorSource 20 Lys pult
Skal vi stå for den store dag?
Vi værdsætter de personlige relationer, og inviterer derfor altid ind til fælles planlægning, når I vælger Arnbjerg Pavillonen, så vi sammen kan skræddersy præcis den fest der passer til jer.
Vi tager hånd om værtsskabet, med alt hvad det indebærer, og et dygtigt team af kokke kæler for detaljen på tallerkenen.
I kan trygt læne jer tilbage og nyde en sublim oplevelse sammen med jeres gæster, når vi byder ind til fest i flotte selskablokaler med masser af sjæl og historie, og Arnbjergparken med sin smukke natur lige uden for døren.
I kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. De bedste hilsner