Vores ansvarlighed - Arnbjerg Pavillonen

Ansvarlighed 

Hos Arnbjerg tror vi på høj kvalitet, naturlig sund fornuft og et grønt fokus. Vi arbejder hver dag for en mere ansvarlig tilgang til det at drive hotel og restaurant, og derfor har vi i det daglige arbejde og gennem vores valg fokus på værdier som bæredygtighed og social ansvarlighed.

Vi tror på, at vi sammen kan gøre det, der er det rigtige og passe bedre på vores miljø og ikke mindst klima. Vi ønsker at tage ansvar, ikke kun for de nulevende generationer, men også for dem, der kommer mange år frem. 

Derfor har vi fra start taget et valg om at drive en sund forretning med fokus på en bæredygtig tilgang. Vi vil minimere vores impact ved hele tiden at bestræbe os på at leve så ansvarligt som overhovedet muligt i enhver henseende. Derfor træffer vi, i vores hverdag, hele tiden valg ud fra, hvad vi synes giver mening socialt såvel som klimamæssigt.

Vores rejse mod en mere bæredygtig drift af vores hotel og restaurant sikrer, at vi løbende optimere og forbedre for at efterlade så lille et aftryk på verden som muligt. Vi ved godt hos Arnbjerg, at vi ikke kan redde verden, men vi stræber hver dag efter at gøre en lille forskel på den måde, som vi driver vores forretning på. 

Hos Arnbjerg Pavillonen er vores helt klare formål at skabe glade og tilfredse gæster ved at skabe og give unikke oplevelser med udgangspunkt i nærvær, høj kvalitet og lokalt fokus uden at gå på kompromis med vores ansvarlighed. Og via vores handlinger og valg stræber vi hver dag efter at være Vestkystens mest ansvarlige hotel og restaurant. 

Velkommen til Hotel Arnbjerg.

Årets Grønne Virksomhed

Vi har været så ualmindelig heldige at vinde prisen for Årets Grønne Virksomhed, der blev uddelt i aftes på Rådhuset i forbindelse med Erhvervs-Topmødet.
 
Denne anerkendelse betyder meget mere, end I aner. Vi er meget rørte og taknemmelige.
Casper: ”Det er vores grønne tommelfingerregel her i huset at tænke netop GRØNT – hele vejen rundt. Vi anser det som naturligt at prioritere lokale råvarer, økologi og overordnet bæredygtigt. Det har krævet en stor omstillingsevne for vores personale, og de har grebet de grønne forandringer så flot. Vi skylder mange mennesker en tak for hjælpen i den grønne omstilling, – blandt andet vores dygtige personale.”
 
Annemette: ”Da vi overtog Arnbjerg Pavillonen, var der tre ting, vi hurtig blev enig om var vores grundsten til, hvordan vi ville tænke i dagligdagen. Det, vi fortager os, skal opfylde disse kriterier: Det skal være bæredygtigt, lokalt eller økologisk. Det har vi fuldendt, selvom det ind imellem har været en udfordring – så er vi kommet i mål med det vi gerne ville, men der er meget mere på vej, for det er en konstant udvikling. Og det giver så mange smil på læben i vores hverdag – når Casper også ind i mellem får nogle sjove ideer som eksempelvis bier på taget. Men det skulle vise sig at være en ret god ide; de har givet meget honning og det smager utrolig godt. Den grønne ånd er kommet for at blive.
 
TAK for den flotte anerkendelse!