Gælder kun fra 11. April til 21. April
Oplev Påskefrokost som Aldrig Før hos Arnbjerg Pavillonen
Denne påske, fra 11 april til 21 April inviterer vi jer til at deltage i en særlig kulinarisk fejring på Arnbjerg Pavillonen. Vi har omhyggeligt sammensat en share food-menu, som byder på det bedste fra lokalområdet og vil blive serveret i tre omgange.
Vores påskefrokostmenu er en hyldest til lokalområdets friske råvarer og traditionelle smage. Med ingredienser fra Kathrinelund, Enghavegaard og Toftegaard, er hvert måltid en unik oplevelse, der afspejler regionens kulinariske arv.
Vores påskefrokost er tilgængelig hver dag i denne særlige uge, fra kl. 11.00 til 21.00. Det er den perfekte mulighed for at samles med familie og venner og nyde en afslappet, men alligevel udsøgt, spiseoplevelse.
Book dit bord nu for at sikre en plads til denne fortryllende og smagfulde påskefrokost. Vi ser frem til at dele glæden og smagene af påsken med jer på Arnbjerg Pavillonen.
Æg fra lokale gårde med Grønlandske rejer, cherry tomater og karse.
Graved laks med æggestand, rævesauce og agurk
Stegte sild med syltede løg, æbler og dild
Franskbrød og hjemmelavet rugbrød samt smør
Hjemmelavet fiskedeller med remoulade og citron
Lun leverpostej med bacon og svampe
Tarteletter med høns i asparges
Ostebræt med 3 slags ost, sødt og sprødt
Gl. Daws æblekage
© 2025 Arnbjerg Pavillonen