Tag på ophold i naturskønne omgivelser - Arnbjerg Pavillonen
Udforsk vores opholdspakker

Tag på ophold i naturskønne omgivelser

Det bedste, vi ved, er at have gæster. Derfor har vi lavet nogle helt særlige oplevelser og lidt forkælelse til dig. Tag væk et par dage sammen med en du holder af – langt væk fra hverdagen og helt tæt på naturen.

Der findes ikke bedre undskyldning for at pakke kufferten og komme afsted!

Miniferie

Tag på en lille 3-dages ferie med tid til nærvær og langsommelighed. Lad hotellets hyggelige og familiære stemning skabe rammerne for jeres miniferie.

 

Med ankomst søndag, mandag eller tirsdag, får du hele 3 nætter, to-retters menu hver aften, samt lækker økologisk morgenbuffet. Oplev hotellets smukke omgivelser, lyse og nyrenoverede værelser, samt dets hjertevarme, indbydende stemning. 

Fra 2395,- per person

Weekendophold

Lad hverdagen fortone sig og inviter en du holder af på et weekendophold, i naturskønne omgivelser. Mærk den naturlige ro og hjertevarme stemning på hotellet, allerede når I tjekker ind. Nyd et velfortjent pusterum og velsmagende mad midt i den smukke natur på vores nyrenoverede, historiske hotel.

Fra 1195,- per person

Luksusophold

Tid til ren forkælelse! Tjek ind og nyd lækre bobler og snacks, imens I lader roen og hotellets skønne stemning synke ind. Om aftenen venter der en 5-retters smagfuld aftenmenu i vores restaurant GRO. Vågn op i vores smukke og nyrenoverede værelser, der alle har udsigt ud over Arnbjergparken. Afslut opholdet med vores økologiske morgenbuffet. 

Fra 1295,- per person

Golfophold

Arnbjerg Pavillonen er perfekt beliggende i naturskønne omgivelser. Elsker du at spille golf, samt at kombinere det med afslapning og gastronomi, så vil vi nyde at byde dig velkommen. 

Vi er så heldige, at vi har en lang række spændende golfbaner i nærområdet, som du med stor fornøjelse kan afprøve. Vi har sammensat to ophold, som, vi håber, vil give dig en god samlet oplevelse.

Fra 1195,- per person

Sommerophold

Der er sker magisk til sommer, parken står i fuld flor, alle træer er grønne og der er blomster på det hele.

Vi ruller makisen ud, finder tæpperne frem til de senere aftner og skuer lidt ekstra op for hyggen hos Arnbjerg Pavillonen. Med et sommerophold kan du nyde vores smukke omgivelser, lyse, nyrenoverede værelser og veltillavede mad i Restaurant GRO.

Dagene kan bruges på at nyde og udforske den omkringliggende natur. Samt så for du/i en billet som kan bruges til enten til Varde Miniby eller til Tambours have.

Receptionen tilbyder også alle overnattende gæster selvguidede ture til naturskatte i området. 

Glæder 1/6-30/9

Fra  1845,- per person

Forlænget weekendophold

Med et forlænget weekendophold kan du komme helt ned i gear. Lad hotellets venlige og hjertevarme stemning skabe plads til langsommeligheden og nærværet. Sæt jer til bords til to middage i vores restaurant GRO, vågn op i vores smukt renoverede, lyse værelser, med udsigt til Arnbjergparken, og nyd godt af vores økologiske morgenbuffet.

Fra 1845,- per person

Montør / sælgerpakke

Er du på farten og ønsker at overnatte et roligt og hyggeligt sted? Med vores montør- og sælgerpakke får du overnatning i et af vores nyrenoverede, lyse enkeltværelser, med udsigt til Arnbjergparkens smukke natur. Nyd en veltillavet hovedret om aftenen i vores Restaurant GRO og stå op til en lækker økologisk morgenbuffet.

Fra 1295,- per person

Efterårsophold 

“Træk stikket og bliv fyldt op med ny energi og gastronomiske oplevelser. Arnbjerg Pavillonens Forårsophold ligger op til ren forkælelse for alle sanser. Der er rig mulighed for at nyde hotellet og den lune stemning, som indtager vores hyggelige lokaler. Her tilbyder vi en vifte af tilbud samlet i en pakke – oplev kultur, natur og forkælelse på én gang.

Fra 2295,- per person