Ophold – Arnbjerg Pavillonen
Udforsk vores opholdspakker

Tag på ophold i naturskønne omgivelser

Det bedste, vi ved, er at have gæster. Derfor har vi lavet nogle helt særlige oplevelser og lidt forkælelse til dig. Tag væk et par dage sammen med en du holder af – langt væk fra hverdagen og helt tæt på naturen.

Der findes ikke bedre undskyldning for at pakke kufferten og komme afsted!

Vinterophold

Arnbjerg Pavillonens Vinterophold, som inkluderer 2 overnatninger med forplejning, ligger op til ren forkælelse for alle sanser.

 

Der er rig mulighed for bare at nyde hotellet og den lune stemning, som indtager vores hyggelige lokaler i disse kolde tider.

Ønsker i at opleve Vadehavets mange attraktioner er der også rig mulighed for det.

Fra 1695,- per person

Weekendophold

Lad hverdagen fortone sig og inviter en du holder af på et weekendophold, i naturskønne omgivelser. Mærk den naturlige ro og hjertevarme stemning på hotellet, allerede når I tjekker ind. Nyd et velfortjent pusterum og velsmagende mad midt i den smukke natur på vores nyrenoverede, historiske hotel.

Fra 1045,- per person

Luksus ophold

Tid til ren forkælelse! Tjek ind og nyd lækre bobler og snacks, imens I lader roen og hotellets skønne stemning synke ind. Om aftenen venter der en 5-retters smagfuld aftenmenu i vores restaurant GRO. Vågn op i vores smukke og nyrenoverede værelser, der alle har udsigt ud over Arnbjergparken. Afslut opholdet med vores økologiske morgenbuffet. 

Fra 1195,- per person

Golfophold

Arnbjerg Pavillonen er perfekt beliggende i naturskønne omgivelser. Elsker du at spille golf, samt at kombinere det med afslapning og gastronomi, så vil vi nyde at byde dig velkommen. 

Vi er så heldige, at vi har en lang række spændende golfbaner i nærområdet, som du med stor fornøjelse kan afprøve. Vi har sammensat to ophold, som, vi håber, vil give dig en god samlet oplevelse.

Fra 1.095,- per person

Efterårsophold

Der er noget magisk over efteråret, når bladende langsomt falder af træerne og dagene bliver kortere.

 

Vi tænder op i pejsen og skuer lidt ekstra op for hyggen hos Arnbjerg Pavillonen. Med et efterårsophold kan du nyde vores smukke omgivelser, lyse, nyrenoverede værelser og veltillavede mad i Restaurant GRO.

Fra 1595,- per person

Forlænget weekendophold

Med et forlænget weekendophold kan du komme helt ned i gear. Lad hotellets venlige og hjertevarme stemning skabe plads til langsommeligheden og nærværet. Sæt jer til bords til to middage i vores restaurant GRO, vågn op i vores smukt renoverede, lyse værelser, med udsigt til Arnbjergparken, og nyd godt af vores økologiske morgenbuffet.

Fra 1695,- per person

Miniferie

Tag på en lille 3-dages ferie med tid til nærvær og langsommelighed. Lad hotellets hyggelige og familiære stemning skabe rammerne for jeres miniferie. Med ankomst søndag, mandag eller tirsdag, får du hele 3 nætter, to-retters menu hver aften, samt lækker økologisk morgenbuffet. Oplev hotellets smukke omgivelser, lyse og nyrenoverede værelser, samt dets hjertevarme, indbydende stemning. 

Fra 2145,- per person

Montør / sælgerpakke

Er du på farten og ønsker at overnatte et roligt og hyggeligt sted? Med vores montør- og sælgerpakke får du overnatning i et af vores nyrenoverede, lyse enkeltværelser, med udsigt til Arnbjergparkens smukke natur. Nyd en veltillavet hovedret om aftenen i vores Restaurant GRO og stå op til en lækker økologisk morgenbuffet.

Fra 995,- per person